Izlagači

/Izlagači
Izlagači 2019-07-31T10:45:12+02:00

                                      Poštovani,
 Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas ovim putem pozovemo na potencijalno najvažniji skup u Raškom okrugu,Poljoprivredni sajam koji će se održati u Kraljevu od 13 –15. septembra 2019.godine. U okviru ove jesenje Manifestacije će se održati i niz propratnih događaja u kojima stručnim savetima, predavanjem ili prezentacijom mozete i Vi uzeti učešće kao sponzor ili učesnik. Organizator JKP ,,Pijaca,, Kraljevo Pokrovitelj: Grad Kraljevo

Tokom trajanja Sajma na bini će svaki od izlagača imati malo predstavljanje. Sajam će biti u najavi potpuno pokriven. Ukoliko vam je neophodna neka reklama u tom periodu, takođe možemo organizovati promociju…Mi smo uz određene sponzore obezbedili izvestan fond nagrada, ali ukoliko imate ideju da je zajednički sprovedemo, biće nam zadovoljstvo… Bez obzira za koji vid saradnje se odlučite, imaćete adekvatnu podršku od organizatora, u vidu promocije, prezentacije na video bimu ili na tribinama koje će biti održane tomom Sajma. Tv ekipe, kraljevačkih medija takođe prate ovaj događaj, tako da će Vaš brend sigurno biti i medijski propraćen… Iz svih navedeneih razloga Sajam je prilika da predstavite svoje programe, svoju Komapniju, svoj Tim koji na terenu na  najbolji način prezentuje asortiman, proizvode i tehnollogiju sa kojom raspolažete.

Zakup prostora na Sajmu za 3 dana

Učesnik – Izlagač, za zakup izložbenog prostora kiosk, tezga unutar hale… 10.000,00 RSD

Učesnik – Izlagač, za zakup izložbenog prostora, van  hale 20m2 ……………….15.000,00 RSD

Učesnik – Izlagač, za zakup izložbenog prostora kiosk, van  hale 30m2 ………20.000,00 RSD

Učesnik – Izlagač, za zakup izložbenog prostora kiosk, van  hale 40m2 ………30.000,00 RSD

Učesniku – Izlagaču, za zakup izložbenog prostora organizator obezbeđuje sledeće usluge:

1) Reklamu na sajtu www.sajampoljoprivrede.rs u narednih šest meseci

2) Roll-Up Vaše kompanije tokom trajanja Sajma, sto za izlaganje Vašeg promomaterijala

3) Prikaz na video bim-u, tokom Sajam

Budite Generalni sponzor, Sponzor ili prijatelj ovog događaja  u Kraljevu i ostvarite promociju vašeg brenda ili delatnosti kojom se bavite na najbolji mogući način.