Излагачи

/Излагачи
Излагачи 2019-07-31T10:45:12+02:00

                                      Поштовани,
 Изузетна нам је част и задовољство да Вас овим путем позовемо на потенцијално најважнији скуп у Рашком округу,Пољопривредни сајам који ће се одржати у Краљеву од 13 –15. септембра 2019.године. У оквиру ове јесење Манифестације ће се одржати и низ пропратних догађаја у којима стручним саветима, предавањем или презентацијом мозете и Ви узети учешће као спонзор или учесник. Организатор ЈКП ,,Пијаца,, Краљево Покровитељ: Град Краљево

Током трајања Сајма на бини ће сваки од излагача имати мало представљање. Сајам ће бити у најави потпуно покривен. Уколико вам је неопходна нека реклама у том периоду, такође можемо организовати промоцију…Ми смо уз одређене спонзоре обезбедили известан фонд награда, али уколико имате идеју да је заједнички спроведемо, биће нам задовољство… Без обзира за који вид сарадње се одлучите, имаћете адекватну подршку од организатора, у виду промоције, презентације на видео биму или на трибинама које ће бити одржане томом Сајма. Тв екипе, краљевачких медија такође прате овај догађај, тако да ће Ваш бренд сигурно бити и медијски пропраћен… Из свих наведенеих разлога Сајам је прилика да представите своје програме, своју Комапнију, свој Тим који на терену на  најбољи начин презентује асортиман, производе и техноллогију са којом располажете.

Закуп простора на Сајму за 3 дана

Учесник – Излагач, за закуп изложбеног простора киоск, тезга унутар хале… 10.000,00 РСД

Учесник – Излагач, за закуп изложбеног простора, ван  хале 20м2 ……………….15.000,00 РСД

Учесник – Излагач, за закуп изложбеног простора киоск, ван  хале 30м2 ………20.000,00 РСД

Учесник – Излагач, за закуп изложбеног простора киоск, ван  хале 40м2 ………30.000,00 РСД

Учеснику – Излагачу, за закуп изложбеног простора организатор обезбеђује следеће услуге:

1) Рекламу на сајту www.sajampoljoprivrede.rs у наредних шест месеци

2) Ролл-Уп Ваше компаније током трајања Сајма, сто за излагање Вашег промоматеријала

3) Приказ на видео бим-у, током Сајам

Будите Gенерални спонзор, Спонзор или пријатељ овог догађаја  у Краљеву и остварите промоцију вашег бренда или делатности којом се бавите на најбољи могући начин.